Muž napomenul mladíky za hlasitou hudbu z přenosného repráčku, ti ho napadli
Ilustrační foto: CC0
Děčín

Děčín - Napadení muže třemi mladíky nahlásil včera ve večerních hodinách děčínské městské policii občan z děčínské čtvrti Boletice.

Hlídka strážníků na místě kontaktovala osmapadesátiletého muže, který měl viditelné zranění na hlavě. Muž uvedl, že před domem, kde bydlí, posedávali tři mladíci, kteří si pouštěli velmi nahlas hudbu z přenosného reproduktoru.

Když je opakovaně požádal, aby hudbu ztišili nebo se přemístili jinam, kde nebudou nikoho rušit, mladíci muže napadli a z místa poté utekli.

Hlídka podle popisu zadržela trojici podezřelých v ulici Studniční. Jednalo se o mladíky ve věku šestnáct a sedmnáct let. K napadení muže se jeden ze zadržených přiznal. Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR, která řešení události převzala. (tp)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru