Krajská zdravotní obdržela výsledek hloubkové prověrky rumburské nemocnice a dál jedná
Ilustrační foto. Zdroj: www.nemrum.cz
Děčín

Rumburk - Vedení společnosti Krajská zdravotní má od pondělí 22. července 2019 k dispozici výsledky hloubkové prověrky „Posouzení využití akciové společnosti Lužická nemocnice a poliklinika pro co nejefektivnější zajištění zdravotní péče prostřednictvím Krajské zdravotní, a. s.“, přičemž posouzení bude muset být projednáno v orgánech Krajské zdravotní, a. s., a Ústeckého kraje.

Důležitá nyní budou jednání předsedy představenstva Krajské zdravotní, a. s., Ing. Jiřího Nováka a generálního ředitele společnosti Ing. Petra Fialy v Praze, a to nejprve v úterý 23. července s náměstkem ředitele VZP Ing. Davidem Šmehlíkem, MHA a den nato, ve středu 24. července, s ministrem zdravotnictví ČR Mgr. et Mgr. Adamem Vojtěchem, které představitelé Krajské zdravotní, a. s., chtějí s posouzením jako první podrobně seznámit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru