OBRAZEM: Požár lesa ve Františkově pomáhal likvidovat i armádní vrtulník
Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Františkov nad Ploučnicí - Ve středu v odpoledních hodinách došlo ve Františkově nad Ploučnicí nad fotbalovým hřištěm k požáru lesa. Plocha požáru byla cca 100m x 300m. V současné době je požár lokalizovaný a probíhá dohašování.

"Jednalo se především o povrchový požár lesní hrabanky a nových sazenic stromů. Příčinou požáru byla manipulace s otevřeným ohněm neznámou osobou. Táboření či atmosférický výboj byly na místě vyloučeny. Škoda bude dodatečně vyčíslena. Během zásahu byl využit armádní vrtulník, který pomohl hasičům zabránit dalšímu šíření požáru. Případ vyšetřuje OO PČR Benešov nad Ploučnicí," uvedl mluvčí hasičů Miroslav Svoboda.

1107pozarlesa1

1107pozarlesa2

1107pozarlesa3

1107pozarlesa5

1107pozarlesa6

6x foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru