Město Děčín chystá rozšíření linek městské autobusové dopravy
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Děčín - Město Děčín chystá rozšíření linek městské autobusové dopravy. Nová trasa, kterou schválili radní, povede z autobusového nádraží, přes Hlavní nádraží, ul. 28. října do Březin na točnu a následně až na sídliště, kde vznikne nová zastávka.

Požadavek na zajíždění do sídliště podala Základní škola Kosmonautů a linku by měli využívat hlavně její žáci. Pokud se podaří vyřídit všechny administrativní záležitosti včas, mohl by autobus začít jezdit od září. Novou linku bude obsluhovat nízkopodlažní minibus s pohonem na CNG s kapacitou pro 15 sedících a 23 stojících cestujících. Vedení města počítá s tím, že do budoucna vzniknou i další nové linky.

 
Zdroj: město Děčín

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru