Aktuálně! Hasiči z Jílového využívají zbrusu novou hasičárnu. Jednotce slouží od nedělního poledne
Nová hasičárna v Jílovém na Děčínsku
Děčín

Jílové - Od nedělního poledne (14. 04. 2019) jednotka dobrovolných hasičů z Jílového-Modré využívá novou, moderně vybavenou hasičskou zbrojnici pod místním koupalištěm.

Projekt Přístavby požární zbrojnice a zpevněné plochy je spolufinancován Evropskou unií. Bylo vybudováno kvalitativně odpovídající zázemí pro jednotku SDH Jílové-Modrá, které umožní urychlit a zlepšit poskytované služby v rámci Požárně poplachového plánu Ústeckého kraje a dále umožní rozšíření okruhu činností JSDHO.

1404hasicarnasedm

Pohled od hasičárny směr Teplická ulice

1404hasicarnasest

1404hasivarnatti

1404hasicarnadva

1404hasicarna

1404hasicarnactyri

Den otevřených dveří nové hasičárny se připravuje na září 2019, kdy bude slavnostní představení spojené s výročím 140let SDH ve městě.

1404hasicarnaosm

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru