Městská policie pátrá po ztraceném služebním průkazu. Nenašli jste ho?
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V pondělí 18. března došlo ke ztrátě služebního průkazu správce veřejného prostranství Městské policie Děčín, číslo 9629.

Jedná se o průkaz zalitý ve fólii, s fotografií průkazové velikosti, se znakem Statutárního města Děčín, s kulatým razítkem Statutární město Děčín – Městská policie Děčín a s identifikačním číslem 9629 na přední straně. Na zadní straně je uvedeno jen jméno a příjmení, znak MP Děčín.

V případě nálezu předejte průkaz na služebnu Městské policie na adrese Na Valech 156/6, Děčín 4, nebo na podatelnu magistrátu, případně můžete Městskou policii kontaktovat 24 hodin denně na tel. 156, 412 516 516.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru