Děčínsko: Hasiči v noci vyjížděli k spadlým stromům a ráno k poškozené střeše
Foto: JSDH Boletice nad Labem
Děčín

Jílové - Krátce před páteční půlnocí ohlásila městská policie Jílové na tísňovou linku 150 spadlý strom přes komunikaci, u ulice K. H. Máchy v Jílovém. Strom zablokoval cestu, poškodil městské zábradlí a navíc spadl těsně vedle zaparkovaného vozu. Na místo vyjeli dobrovolní hasiči z Jílového-Modré a strom zlikvidovali.

Boletice nad Labem - K dalšímu pádu stromu přes komunikaci vyjeli dobrovolní hasiči z Boletic nad Labem. K události došlo krátce před sobotní jednou hodinou ranní u boletického hřbitova. I v tomto případě hasiči strom zlikvidovali a provedli úklid vozovky.

1603strecha

Foto: JSDH Krásná Lípa

Krásná Lípa - K uvolněným plechům na střeše vyjeli v sobotu po deváté hodině ráno dobrovolní hasiči z Krásné Lípy. Průzkumem bylo zjištěno, že pod střechou vedou dráty elektrického napětí. Přes operačního důstojníka si velitel zásahu na místo vyžádal pracovníka ČEZu a dále Jednotku SDH Jiříkov s hasičskou plošinou. Po příjezdu plošiny a následném ustavení byl pracovníkem ČEZu vypnut proud. Hasiči následně odstranili poškozené plechy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru