AKTUÁLNĚ: Motocyklista měl havarovat do oplocení, u nehody zasahuje záchranářský vrtulník
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V Březové ulici v děčínské části Staré Město došlo pár minut před jednou hodinou odpoledne k dopravní nehodě. Motocyklista tu měl podle prvnotních informací havarovat do oplocení, na místě zasahuje záchranná služba a také policie. Vzlétal také záchranářský vrtulník.

Momentálně probíhá vyšetřování, na místě může dojít kvůli překážkám na vozovce k omezení provozu v celé šířce vozovky, nebo její části. Odstraňování následků potrvá do odpoledních hodin.

Podle policejní mluvčí Aleny Bartošové policie případ vyšetřuje jako událost. Prvotní informace od policie jsou, že byl zranen chlapec při opravě motocyklu, který se sám rozjel. Bližší informace zatím nejsou známy.

Mluvčí záchranné služby Prokop Voleník potvrdil, že se při události zranily dvě osoby. Chlapec byl transportován do nemocnice v Ústí nad Labem, starší muž skončil v nemocnici v Děčíně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru