Medvědi vyloupili kolínský led, o výhru se v prodloužení postaral Petráš
Zdroj: www.hcdecin.cz
Děčín

Kolín - V sobotu zajížděli hokejisté Děčína na led Kolína, kde dokázali vybojovat dva body za výhru 5:4 v prodloužení. Po třech prorách v řadě tak Medvědi zapisují další úspěch.

Úvod zápasu patřil Děčínu, který si vypracoval tlak před kolínskou brankou. Jako první však z velké šance zahrozili Kozlové, ale branku netrefili. Naopak v osmé minutě udeřili Medvědi, kteří šli na počátku osmé minuty do vedení. DAVID DRAŠAR prostřelil Sejpala mez jeho betony a nedal mu šanci - 0:1. Netrvalo dlouho a hosté měli dvoubrankový náskok. V téže minutě se trefil TOMÁŠ FAIGL, jenž se v samostatném úniku nemýlil - 0:2. Domácí však v patnácté minutě vsítili kontaktní branku DOMINIKEM ZUMREM a byli zpátky ve hře - 1:2.

Hned v první minutě druhé periody se mezi tři tyče trefil MICHAL OLIVERIUS i za přispění obránce Kolína, jenž si bruslí jeho střelu srazil do vlastní branky - 1:3. Domácí se ale znovu nedali a velmi brzy trefili další kontaktní gól. JAKUB SEMIRÁD svou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:3. Přestřelka pokračovala i nadále, v sedmadvacáté minutě propálil Sejpala podruhé v utkání TOMÁŠ FAIGL a vyhnal brankáře Kolína z brankoviště - 2:4. Místo něho nastoupil Martínek, který si chvíli po vystřídání hned sáhl na kotouč. Kozlové v šestatřicáté minutě znovu snížili na rozdíl jediné branky a opět bylo drama na světě. Lavingera prostřelil JAKUB SEMIRÁD, jenž se trefil podruhé v utkání - 3:4.

Do třetí třetiny vstoupili Kozlové s cílem vyrovnat, a to se jim ve dvaačtyřicáté minutě povedlo. ROBIN NETUŠIL smazal manko Kolína a začínalo se znovu od začátku. O chvíli později střílel Štěpán Kuchynka na branku domácích, jeho pokus ale skončil jen vysoko nad brankou. Domácí v závěru třetí třetiny ubránili své oslabení a neinkasovali. A jelikož se do konce základní hrací doby nic nestalo, muselo na řadu přijít prodloužení. A to moc dlouho netrvalo. Po třiceti vteřinách zápas ukončil ZDENĚK PETRÁŠ, jenž projel mezi trojicí domácích hráčů a do klece Martínka zakončil přesně - 4:5.

SC Kolín - HC Děčín 4:5 po prodloužení (1:2; 2:2; 1:0 - 0:1)

Branky a nahrávky: 15. Zumr (Březina, Šafránek), 22. Semirád (Kozák, Hanzl), 36. Semirád (Kozák, Martínek R.), 42. Netušil (Němec) – 8. Drašar (Kaltenböck), 8. Faigl (Kordule, Oliverius), 21. Oliverius (Kaltenböck, Faigl), 27. Petráš (Kuchynka, Faigl), 61. Petráš (Volráb)

Autor: Vendula Zdražilová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru