OBRAZEM: Budova bývalé ubytovny v Lounské ulici šla k zemi. S revitalizací se začne příští rok
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Děčín

Varnsdorf - Den po říjnovém státním svátku začala likvidace bývalé ubytovny v Lounské ulici ve Varnsdorfu. Těžká technika se do objektu pustila hned brzy ráno, o tři dny později nebylo po ubytovně ani vidu, ani slechu.

Odstranění objektu vyšlo na necelé dva miliony korun. Radnici se navíc podařilo získat dotační titul z Ministerstva pro místní rozvoj určený k demolici budov, ten by měl pokrýt pětaosmdesát procent výdajů.

1911ubytovna2

Po demoličních pracích a odvozu suti dojde ke srovnání terénu. V budoucnosti by na tomto místě mohl vzniknout park, hřiště, zkrátka oddychová zóna. Právě to je jednou z podmínek získaného dotačního titulu.

1911ubytovna3

„Pro budovu jsme nenašli vhodné využití, ani o ni nikdo neprojevil zájem,“ dodal starosta města Ing. Stanislav Horáček. Navíc obyvatelé blízkých panelových domů jistě ocení, když budou mít prostor k odpočinku a posezení.

1911ubytovna4

4x foto zdroj: : www.varnsdorf.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru