Válečníci přivítají v dalším kole Alpe Adria Cupu rakouský tým ze Štýrského Hradce
Ilustrační foto: Roman Valenta. Zdroj: www.bkdecin.cz
Děčín

Děčín - Posílený rakouský tým ze Štýrského Hradce má novou halu na domácí zápasy a i kádr postavil znatelně silnější než předchozí roky. Začátek domácí soutěže však nezačal nejlépe, když doma těsně padl s Traiskirchenem.

Pak slepil ještě další tři porážky, aby začal ukazovat svou lepší tvář až na přelomu října a listopadu, kdy doma porazil nebezpečný Wels, pak dokázal vyhrát na půdě dalšího rakouského účastníka AAC ve Vídni 75:100, aby v neděli dominoval v souboji s posledním Fürstenfeldem 108:78. Ve vyrovnané rakouské bundeslize tak hájí šestou příčku ztráceje jedinou výhru na třetí místo, ale také maje stejnou bilanci jako devátá Vídeň.

V AAC se Rakušané zatím jeví jako slabší článek skupiny, který doma zatím dvakrát prohrál. V polovině října s Körmendem 71:84 a poslední říjnový den s Levicemi těsněji 76:81. Tým táhnou bodově nejvyraznější Američané Hudson (18,5 v lize a 12,5 v AAC), Tyus (11,7 a 12,5) a Turman (15,7 a 11 - fanoušci si ho mohou pamatovat z Brna) a Srb Nikolič (15,5 a 12). Z domácích hráčů sekunduje nejvíce Maresch (6,5 a 11,5).

Utkání začíná od 18:00 v ARMEX Sportcentru.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru