Zapojte se pomocí ankety do rozvoje města! Svůj hlas můžete dát jedné ze šesti investičních akcí
Ilustrační foto
Děčín

Šluknov - Anketa je realizována městem Šluknov v době od 10. října do 20. listopadu 2018, a to elektronickou formou na webových stránkách, případně v listinné podobě formou anonymního anketního lístku, zveřejněného v říjnovém vydání Šluknovských novin, který je nutný osobně doručit do podatelny či recepce Městského úřadu Šluknov do skončení ankety.

Následně budou hlasy v obou těchto způsobech hlasování sečteny a vítězná investiční akce, která od občanů města obdrží nejvíce hlasů, bude zařazena k realizaci do rozpočtu města Šluknov na rok 2019. V zájmu serióznosti je vyhlašovaná anketa určena občanům města Šluknov. Zapojte se do rozhodování o tom, co je pro vás ve městě důležité!

Svůj hlas můžete dát jedné z těchto investičních akcí:

  • Úprava nádvoří Základní školy J. Vohradského Šluknov (vydláždění, úprava zeleně)
  • Úprava Židovského vrchu (naučná stezka, herní prvky, úprava zeleně, oprava hřiště)
  • Rekonstrukce hřbitovní kaple ve Šluknově (oprava interiéru, střechy a fasády)
  • Parkoviště v Tyršově ulici (rozšíření o podélná parkovací stání)
  • Veřejné prostranství na ulici Budišínská (úprava prostranství naproti bývalému krámku pod železničním přejezdem)
  • Nové dětské hřiště v Rožanech

Poskytnutí nepovinného údaje - e-mailové adresa účastníka ankety - je zcela dobrovolné. Váš osobní údaj bude použit výlučně za účelem realizace této ankety a nebude využit ani sdílen jinak, než za tímto účelem. Zpracování bude probíhat v souladu s příslušnými právními předpisy o ochraně osobních údajů. Váš osobní údaj nebude uchováván déle, než je pro tento účel právně přípustné. Informace o zpracování osobních údajů městem Šluknov jsou uvedeny na adrese: www.mesto-sluknov.cz.

Hlasovat v anketě můžete ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru