V minulém týdnu došlo na silnicích ke třiceti nehodám. Jeden člověk přišel o život
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko - Během sedmatřicátého týdne letošního roku došlo na děčínských silnicích ke třiceti dopravním nehodám, při kterých zahynula jedna osoba. Jedna osoba se těžce zranila a čtyři osoby utržily lehká zranění. Škoda způsobená kolizemi dosáhla 2.299.000,- Kč.

Nejčastěji se řidiči potýkali s následky nepřiměřené rychlosti a opomenuté přednosti v jízdě, které potrápily řidiče každý čtyřikrát. Dvakrát došlo na nesprávný způsob jízdy. Dvacetkrát si s okolnostmi dopravních nehod pohrály blíže neurčené okolnosti. Pod vlivem alkoholu byl v době ohlášených nehod byly tři řidiči.

"Vloni bylo na děčínských silnicích ohlášeno třicet dopravních nehod, při nichž se zranilo pět osob lehce. Těžká zranění a oběti na životech nebyla zjištěna. Škoda napáchaná neshodami na silnicích dosáhla částky 1.129.000,- Kč. Loni řidiče nejvíce potrápila nepřiměřená rychlost, která se objevila čtyřikrát. Zbývajících šestadvacet příčin spadlo do blíže neurčených. Alkohol nebyl vloni zjištěn u žádného řidiče," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru