Policie vyšetřuje neoprávněný odběr od loňského května. Způsobená škoda je 52 tisíc
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Děčínští policisté vyšetřují případ černého odběru elektřiny v děčínské Kamenické ulici. Od loňského května do letošního ledna a ještě pár letošních březnových dnů měla být obyvateli místního obytného domu odebírána elektřina neschválenou cestou.

"Po zjištění nekalosti se zasažená společnost vyjádřila ke vzniklé škodě, která dosahuje téměř 52.000,- Kč a incident oznámila místním strážcům zákona. Ti ohlášenou událost šetří s ohledem na přečin krádeže. V souvislosti s případem bylo již začátkem letošního června zahájeno trestní stíhání proti osmadvacetiletému muži," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru