Do Děčína v druhé polovině týdne zavítá Mezinárodní hudební festival
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Třetí červnový víkend bude patřit Mezinárodnímu hudebnímu festivalu Česká Kamenice 2018. Letos se koná jeho již devatenáctý ročník a na zajímavý programu se můžeme těšit 14. a 15. června i v Děčíně.

Ve čtvrtek 14. června rozezní Kostel Povýšení svatého Kříže Hudba Hradní stráže a Policie ČR pod vedením plk. MgA. Václava Blahunka se sólistkou Miroslavou Časarovou. Koncert, na který je volný vstup, začíná v 18 hodin. Pátek 15. června bude již patřit big bandům. Po celý den budou ve Společenském domě Střelnice soutěžit big bandy do 25 let. Kromě českých orchestrů se soutěže účastní i hudebníci z Polska, Slovenska a Lotyšska. Kapely budou zároveň vystupovat na Masarykově náměstí, a to od 10 do 19 hodin, kdy se zde na pódiu vyhlásí vítězové. Poté již začne galakoncert s hlavním hostem Timmy Whitem. Poslechnout si v pátek můžete hudbu i v Obchodním centru Pivovar, od 15 hodin zde vystoupí Dechový orchestr Haná a Dětský folklórní soubor Trávníček.

Festivalová sobota 16. června se již bude odehrávat hlavně v České kamenici, kde budou soutěžit big bandy nad 25 let a uskuteční se tu také Slavnostní průvod dechových orchestrů a mažoretkových formací městem a následně monstrkoncert. Hlavním hostem večerního vyhlášení výsledků soutěže bude Jožka Šmukař a Cimbálová kapela.

Na hudební vystoupení se mohou těšit i v jiných městech našeho regionu. Hudebníci se představí v Krásné Lípě, Rumburku, Hřensku, Arnolticích nebo také v Bad Schandau a Pirně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru