ZOOPARK BEROUSEK DOKSY zahájil novou sezónu - přijďte ho navštívit a prohlédnout si novinky roku 2018
Nyní se v Zooparku můžete vyfotografovat s lvíčkem
Děčín

Doksy - Zoopark Berousek Doksy byl otevřen v roce 2015 jako pobočka soukromého chovatelského zařízení pana Ludvika Berouska. V parku je k vidění mnoho druhů exotických zvířat-vzácní bílí lvi a bílí tygři z vlastního chovu, černí panteři, levharti, zebry, klokani a mnoho dalších zvířátek. V závislosti na odchovech park v Doksech nabízí i focení s mláďaty šelem.

Děti se v areálu mohou projet na ponících nebo ochočených velbloudech, krmit kontaktní zvířata, projet se na historickém kolotoči nebo využít nafukovací atrakce. Zoopark Berousek najdete v Doksech, u Máchova Jezera, kousek od hlavního parkoviště a hned naproti místnímu kinu. Parkoviště můžete využít přímo v areálu parku. Aktuální informace naleznete na internetových stránkách zooparku:

http://www.zoodoksy.cz/

 

 

Aktuálně ze Zooparku: Telátko Watusi

13. 5. 2018

V našem zooparku přišlo na svět telátko afrického skotu Watusi. Watusi dosahuje hmotnosti 700 kg a kohoutkové výšky až 160 cm. Toto plemeno původem z východní a jižní Afriky má velmi výrazné rohy, které u býků mohou mít rozpětí i 200 cm.

Zahájení 2018: Na Vaší návštěvu se také těší nejen čtyři malá tygří koťata, ale třeba i aligátor americký...

Vyfotit se můžete s nádherným bílým lvíčkem

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru