Hlasujte pro novou podobu českokamenického koupaliště, na výběr je ze tří variant
Zdroj: www.ceska-kamenice.cz
Děčín

Česká Kamenice - V důsledku rozsáhlých technických vad, které se objevují na koupališti v České Kamenici, rozhodla Rada města zadat zpracování dispoziční studie využití a rekonstrukci areálu městského koupaliště.

Hladce plynoucí chod koupaliště stěžuje např. již dožilá bazénová folie, která již byla v minulosti několikrát flastrována a kotvena do železobetonové vany. Betonové ochozy jsou důsledkem stáří zvětralé a na četných místech popraskané. Travnaté plochy (plochy k ležení) jsou z převážně v důsledcích působení podzemních vod podmáčené.

2704koupaliste

Město navrhlo 3 varianty: variantu „A“, variantu „B“ a variantu „C“ - na úvodní stránce webu města je připravena anketa (v levém bočním sloupci), ve které můžete hlasovat pro Vámi preferovanou variantu. Více informací na www.ceska-kamenice.cz.

2704koupaliste1

3x foto zdroj: www.ceska-kamenice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru