Z bytu vycházel zápach. Na místo přijeli strážníci a později také hasiči a záchranáři
Ilustrační snímek. Hasiči často zasahují u požáru v kuchyni
Děčín

Jílové - Na linku městské policie Jílové bylo v úterý, po páté hodině odpolední oznámeno, že z jednoho bytu v panelovém domě v ulici Mládeže vychází nějaký zápach nebo kouř. Strážníci okamžitě vyjeli na místo, kde zjistili, že z bytu opravdu vychází zápach a jsou slyšet nějaké zvuky. Policisté okamžitě zavolali na tísňovou linku, která na místo vyslala hasiče z Jílového-Modré. Z bytu se později také ozvala starší žena, která uvedla, že nemůže otevřít dveře a nachází se po pádu na podlaze.

Hasiči po příjezdu na místo otevřeli byt. K pacientce byla přivolána lékařská pomoc. Záchranáři ji následně transportovali do nemocnice. Byt byl lehce zakouřen od spáleného jídla. Během záchranné akce byla do bytu vypnuta elektřina.

Strážníci následně odjeli k náhlášenému opilému muži, který se válel u hlavní silnice, u mostu, nedaleko Rudého domu. Opilce si následně převzal přivolaný kamarád a z místa ho odvedl.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru