Děčínsko - Desítky výjezdů mají za sebou profesionální i dobrovolní hasiči z Děčínska a okolí. Důvodem je silný vítr, který na kraj udeřil ve čtvrtek večer. Několik stovek domácností je bez proudu. Například hasiči z Horního Žlebu zasahovali u spadlých stromů v Růžové a okolí. Dobráci ze Starého Města zasahovali na Jalůvčí, kde strom spadl na elektrické vedení, další výjezd byl k požáru stromu.

Hasiči z Jílového-Modré zasahovali u větrem poškozené střechy na budově s občerstvením u hlavní silnice v Jílovém. Zatím posledním výjezdem (20:54hodin) je nebezpečně nakloněný strom na Starém Městě, který hrozí pádem na místní dětské hřiště. I ostatní jednotky v Děčíně mají za sebou několik výjezdů, například do Březin, Boletic nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru