Aktualizujeme! Na Děčínsku se opět bouralo. U Huntířova havarovala tři auta. Silnice je uzavřena
Ilustrační snímek
Děčín

Huntířov - Mezi obcemi Markvartice a Huntířov na silnici 1/13 na hlavním silničním tahu na Liberec havarovala v sobotu, před čtvrtou hodinou odpolední tři auta. Na místo okamžitě vyjeli záchranáři, hasiči i policisté. Během střetu se zranily celkem tři osoby. Dvě lehce zraněné osoby transportovala do nemocnice v Děčíně sanitka a třetí osoba byla se středně vážným zraněním přepravena sanitkou do nemocnice v Ústí nad Labem. Sobotní karambol potvrdil Prokop Voleník, mluvčí krajské záchranky.

Dvě vozidla se střetla čelně a třetí havarovaný vůz skončil mimo vozovku. Silnice byla několik desítek minut zcela uzavřena a policisté dopravu odkláněli po okolních trasách. Později byl provoz na místě řízen kyvadlově. Dopravu na vrškách komplikoval čerstvě napadaný sníh.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru