Hřensko - Ve středu odpoledne vyjeli hasiči Hřensko a Labská Stráň k transportu zraněné ženy z Gabrieliny stezky (u Pravčické brány). Pacientka se zraněnou dolní končetinou byla v nosítkách přenesena k sanitce a předána záchranářům. Obě jednotky následně vyjely k dalšímu transportu seniora a to do Edmundovy Soutěsky. Muži byl vyčerpán a bez pomoci se již nedokázal dostat zpět do obce. Hasiči se následně vrátili na své základny.

Za pár minut hasiči Hřensko vyjeli k další události, opět směrem na Pravčickou bránu (Gabrielka) k transportu a pomoc záchranářům se starším zraněným mužem a dále pak hasiči doprovodili dalšího staršího turistu do obce (muž byl večerpán a již byla pozdní hodina na pohyb v lese). Hasiči k prvnímu zásahu vyjeli v odpoledních hodinách a návrat na základnu (po všech údálostech) byl v půl jedenácté večer. Při středečních výjezdech hasiči ušli celkem patnáct kilometrů ve špatně přístupném terénu s celkovým převýšením 1850 metrů. Další zásah byl pro jednotku hned v půl šesté ráno následujícího dne (čtvrtek) a to k pádu stromu.

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru