Děčínsko - Dne 16.7.2017 v 12:05 hod. oznámil pracovník ostrahy obchodního domu v DC3 zadržení osoby podezřelé z krádeže. Hlídka MP na místě zjistila, že devětadvacetiletý muž z Varnsdorfu odcizil 5 lahví alkoholu. Na místo se poté dostavila hlídka Policie ČR, která si událost převzala k dořešení.

Dne 16.7.2017 v 9:10 hod. oznámila obsluha baru v DC1 problém s podnapilými hosty. Hlídka MP na místě zjistila, že dva muži ve věku dvacet jedna a dvacet tři let se dožadovali podání alkoholu, což obsluha vzhledem k jejich stavu odmítla. Na to dotyční reagovali agresivně a začali obsluhu slovně napadat. K žádné škodě nebo fyzickému napadení na místě nedošlo, hlídka oba muže z provozovny na žádost obsluhy vykázala.

Dne 15.7.2017 v 22:13 hod. oznámil občan, že z Kamenické ulice jde nějaká žena prostředkem silnice směrem na Nový most. Hlídka MP na místě zastihla čtyřiapadesátiletou ženu, která poněkud nezvládla konzumaci alkoholu. Hlídka ji nasměrovala k domovu a dohlédla na její bezpečný odchod.

Dne 15.7.2017 v 18:04 hod. oznámil občan, že v DC4 leží na komunikaci muž v podnapilém stavu. Oznamovatel se snažil muže zvednout, ale neúspěšně. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o opilého sedmašedesátiletého muže. Dotyčný s hlídkou sotva komunikoval, navíc byl odřený a potlučený. Hlídka proto na místo přivolala záchrannou službu, která muže ošetřila a převezla do nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru