Foto: Tomáš Straka
Co se chystá

Jílové - První adventní neděli, 3. prosince letošního roku, vás zveme do  areálu parku Jílovského zámku. Nechte se vtáhnout do atmosféry vánočních svátků, kde pro vás od 15:00 bude připraven kovář, výroba svíček, staročeská kuchyně

To vše si můžete vyzkoušet a při tom ochutnat jídlo našich babiček. Samozřejmě nebudou chybět stánky s občerstvením, teplými nápoji, svařákem, ale i „čokoládovým nářadím“. Uvnitř zámku budou připraveny workshopy jak pro malé, tak velké a ve sklepení bude Mikulášská nadílka.

Na  nádvoří začne v 16:30 jedinečný Staroplzenecký Živý betlém Věry a Jaroslava Stejných, který přinese oživlé ztvárnění vánočního betlémského příběhu. Těšit se můžete na 40člennou skupinu s králi na koních a  živé „Jezulátko“. Vystoupení doprovází Zámecký sextet a možná se zúčastní i jílovské děti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru