Foto: Zoo Děčín
Co se chystá

Děčín - Už tento týden se děti dočkají podzimních prázdnin a děčínská zoologická zahrada si pro malé školáky přichystala oblíbenou stanovištní soutěž o ceny. Půjde o strašidelnou stezku s jedenácti stanovišti, kde se na každém z nich děti potkají s jiným strašidlem.

Pokud splní všechny jejich úkoly, mohou si do soutěžní kartičky zakreslit speciální symbol, pomocí kterých pak na konci vyluští hádanku. Komu se to podaří, dostane se do slosování o prime ceny ze zoo. Stezku zoo připravila ve spolupráci s portálem www.taborovky.cz. Soutěž bude k dispozici od 26. do 29. října. Losování výherců pak proběhne v pondělí 30. října.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru