Propásli jste jarní Most Night Ride? Nevadí. V půlce září budou motorky burácet ulicemi znovu
Most Night Ride se stále rozrůstá. Překoná tentokrát počet zúčastněných motorkářů jarní akci?
Co se chystá

Most – Když na konci května ulicemi Mostu projíždělo více než 400 motorek, mnozí si pochvalovali, že šlo o úžasnou podívanou, která se jen tak nevidí. Na sraz příznivců jednostopých vozidel se přišlo podívat i mnoho těch, kteří žádnou motorku nevlastní. A nemálo dalších na sociálních sítích lamentovalo, že o akci nevěděli a bohužel ji propásli. Teď mají novou šanci. Na sobotu 16. září je ohlášena 4. Most Night Ride.

Sraz bude opět ve Velebudicích u Albertu. O hodinu později se motorkáři vydají na spanilou jízdu, jejíž cíl je u jezera Most. Proč se sraz motorkářů koná právě v Mostě a jak se taková akce připravuje, o tom hovořil Milan Malý už na jaře. Připomeňte si to ZDE. V tomto článku najdete také fotogalerii z květnového srazu.

Smělé plány mají pořadatelé i pro příští rok. „Máme před sebou hodně jednání, ale určitě bychom chtěli na příští rok akci lehce pozměnit, udělat ji na dva dny, nebo přinejmenším aspoň celodenní," prozrazuje Milan Malý.

most night rice počtvrté

Fanoušci mosteckého srazu se tentokrát zapojili i do přípravy originálního plakátu na zářijovou akci. Pořadatelé nakonec vybrali tento. Foto: Most Night Ride

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru