Dopřejte si romantický večer pod balustrádovým schodištěm zámku
Akce se koná v romantickém prostředí zahrady duchcovského zámku
Co se chystá

Duchcov – V sobotu 5. srpna se pod balustrádovým schodištěm duchcovského zámku rozezní tóny milostných písní. Od 19.30 tady odstartuje další, v pořadí již 26. ročník, soutěže Růže od Casanovy. Akce, kterou realizuje duchcovské Divadlo M s finanční podporou Města Duchcov a sponzorů, je určená pro neprofesionální zpěváky milostných písní.

Divadlo M obsazuje každoročně do poroty známé herce a moderátory. Letos to budou Michaela Tomešová, Roman Tomeš a Václav Upír Krejčí. Večerním programem v příjemném prostředí zámecké zahrady bude posluchače provázet Alexander Hemala. Výtěžek ze vstupného, které činí 100 korun, bude věnovaný na podporu léčby nemocného dítěte. V případě nepříznivého počasí se soutěž přesune do prostor duchcovského kina Lípa, které je nedaleko zámku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru