Ústeckou zoo zaplní běžci! Získané peníze pomohou velkým kopytníkům
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Co se chystá

Krásné Březno – „Nadřete se jako kůň, ale bude to stát za to!“ To je slogan historicky 1. benefičního běhu, který se uskuteční v sobotu 26. srpna letošního roku v ústecké zoo. Pro malé závodníky je připravena trať dlouhá 600 metrů, pro velké běžce 5 kilometrů.

Start i cíl bude u horního vchodu a trasa povede nejen zahradou, ale běžci se podívají na přilehlou Mariánskou skálu. Výtěžek z 1. benefičního běhu areálem ústecké zoo poputuje na chov velkých kopytníků v přírodní rezervaci Milovice. Jak uvádí stránky obecně prospěšné společnosti Česká krajina, v bývalém vojenském prostoru mají návštěvníci možnost vidět poprvé na světě stáda zubrů, divokých koní a praturů v jedné lokalitě.

Startovné dospělé běžce přijde na 400 Kč, děti na 150 Kč. Eletronická registrace do 1. benefičního běhu areálem ústecké zoo je spuštěna na webové adrese https://sportt.cz/register/1287. Účastníci si mohou také přikoupit za 450 Kč tričko vyrobené speciálně pro závod.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru