Chinaski v rámci letního turné zahrají na Zahradě Čech. Fanoušci kapelu uvidí nejen na pódiu
Chinaski. Foto: Tomáš Beran
Co se chystá

Litoměřice - Chinaski si pro své letošní velké letní turné vybrali krásná místa pod širým nebem po celém Česku. Zahrají v přírodních amfiteátrech, letních kinech, parcích a zámeckých nebo pivovarských zahradách. V rámci šňůry koncertů dorazí 14. července i do Litoměřic.

Dvouhodinová show na Výstavišti Zahrada Čech nabídne největší hity kapely i pár písní z aktuálního alba Frihet. Po koncertě budou mít fanoušci možnost od 22:15 zhlédnout projekci filmu o Chinaski Každej ví kulový. Vše v rámci jednoho vstupného. Vstupenky v síti TL a budou v prodeji i na místě. Areál se otevře v 17 hodin.

Pro každou zastávku turné si Chinaski zvolili i nadějnou místní kapelu, které dají prostor na velkém pódiu před svým vystoupením. „Poslechli jsme si desítky kapel, které projevily zájem si s námi zahrát, a bylo pro nás příjemným zjištěním, kolik skvělých muzikantů se nám ozvalo. I diváci se mají ještě před začátkem našeho koncertu na co těšit," říká k výběru předkapel kytarista František Táborský. V Litoměřicích si Chinaski vybrali formaci Nestel postel.

Fanoušky čekají i gastronomické zážitky a několik překvapení, o které se Chinaski postarají ještě během podvečera. „Na koncertech za námi chodí lidé a chtějí nám říct, co pro ně naše hudba v jejich životě znamená. Nám se to krásně poslouchá, a je to pro nás ta největší odměna. I proto jsme se rozhodli s fanoušky strávit ještě více času a setkat se s nimi už před začátkem koncertu," říká frontman Michal Malátný. Se členy kapely se fanoušci potkají v areálu koncertu, kde jim Chinaski načepují pivo, namíchají drink nebo jim poradí s výběrem merche.

Vstupenky jsou k dostání v síti TicketLIVE a budou v prodeji i na místě. Děti do dvanácti let mají vstup za 150 korun.

Kapela Chinaski v loňském roce vydala dvanácté album Frihet. Název pochází z norštiny a znamená „svoboda". Hudebníci kolem zpěváka Michala Malátného ho natočili na břehu Norského moře, ve stylovém dřevěném studiu nedaleko Ålesundu. Produkce se ujal Brit Greg Haver, který stojí za předešlými úspěšnými alby Rockfield a Není nám do pláče. Za mixem nahrávky stojí spolupracovník Green Day nebo U2 Chris Lord-Alge.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru