CHYSTÁ SE: Fanoušci Harryho Pottera, vyrazte do Teplic! V muzeu uvidíte věci z čarodějnického světa
Foto z výstavy, která se konala v Děčíně. Foto: Jitka Fárová
Co se chystá

Teplice – Přijďte s námi slavnostně zahájit výstavu Harry Potter aneb Mudlové přijeďte express. Na vernisáži se můžete setkat s autorkou výstavy. Zve návstěvníky Regionální muzeum v Teplicích na pořádanou akci na svém facebookovém profilu.

Výstava unikátní sbírky Andrey Vendolské z Děčína představuje limitované edice a originální repliky předmětů spojených s fenoménem Harryho Pottera a jeho čarodějnického světa. Příběhy slavného kouzelníka Harryho Pottera vymyslela a v sedmi knihách sepsala britská autorka J. K. Rowlingová. Filmová série založená na jejích románech má dosud osm dílů, které produkovala a distribuuje společnost Warner Bros.

Sbírka Andrey Vendolské čítá stovky kusů sbírkových předmětů. Svou první výstavu „Mudlům vstup povolen“ Andrea Vendolská uspořádala v děčínském muzeu v roce 2014, poslední minulý rok tamtéž.

Návštěvníci výstavy Harry Potter aneb mudlové, přijeďte expres! nemusí nutně příběhy o kouzelnickém učni znát. Výstava v Teplicích jim příběhy Harryho Poterra a jeho přátel i nepřátel, buď oživí v paměti, nebo zcela nově představí. Vystaveny jsou známé věci, ale i ty opravdu unikátní, které si ne každý z knih nebo filmů pamatuje.

Více o výstavě naleznete na webu muzea.

352789568 6609595105738359 629966406844849080 n

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru