NENECHTE SI UJÍT: Ve čtvrtek se chystá vernisáž výstavy Léto se sochami
Ilustrační foto
Co se chystá

Děčín - Projekt Léto se sochami/Skulpturensommer, který je společným projektem partnerských měst Pirny a Děčína, slaví letos již desáté výročí. Ve čtvrtek 15. června v 18 hodin bude zahájena za účasti primátorů obou měst výstava soch v Růžové zahradě a potrvá na děčínském zámku až do září. Výstava v Pirně je již od 6. května přístupná veřejnosti.

Projekt Léto se sochami nezahrnuje pouze výstavy v obou městech, ale také společná setkávání. Na začátku června se uskutečnily dva workshopy s účastníky z obou zemí, jeden pro dospělé, druhý pro mládež. Tématem setkání byl pískovec – hlava, torzo, trup. Další akcí připravovanou na začátek července V Děčíně je seminář, na kterém si odborníci z Prahy a Drážďan vymění názory a zkušenosti na práci s kamenem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru