V neděli se koná letošní předposlední Rogalo DC. Na co se můžete těšit?
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - Hudební odpolední koncert na Smetanově nábřeží Rogalo DC se koná v neděli 11. září od 15 hodin. Následující Rogalo DC je letos předposlední.

15:00 - U-style – populární americké country v podání známé děčínské kapely s frontmany Frankem a Stáňou. Kapela, která na našich akcích nechyběla ani jeden rok a je to moc dobře.

16:00 - a Hitshakers – kapela plná skvělých hudebníků, kteří se snaží o společný nový projekt. Zatím hrají covery, ale jejich dvě vlastní novinky svědčí o tom, že to chtějí změnit.

17:00 - Kvarte tones – čtveřici zpěvaček doprovází jedna kytaristka. Vystoupení mladých absolventek Konzervatoře Jaroslava Ježka má věru profesionální parametry a jsou na každé akci příjemným překvapením.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru