Nenechte si ujít: Další Rogalo DC již tuto neděli! Které kapely vystoupí tentokrát?
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - Město Děčín na svých internetových stránkách informuje, že v neděli 2. srpna se koná další hudební odpoledne Rogalo DC. Začíná v 15 hodin na Smetanově nábřeží. Podívejte se, které kapely vystoupí tentokrát.

Program:

  • 15.00 - Tomáš Matonoha a Inspektor Kluzó - nejhezčí překvapení loňského ročníku se opět vrací. Populární herec se představí i jako výtečný hudebník a samozřejmě moderátor.
  • 16.00 - Ondřej Ruml - Tentokrát jeho vystoupení obohatí Václav Tobram, výborný pianista a kamarád, několikanásobný vítěz mezinárodní soutěže Pianista roku, kterou každoročně vyhlašuje firma Petrof.
  • 17.00 - Galiani Gypsy Jazz - kapela plná skvělých hudebníků v čele s houslistou Severočeské filharmonie Milanem Galyášem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru