V Krásné Lípě se uskuteční první ročník turistického festivalu Jdeme do hor!
Ilustrační foto
Co se chystá

Krásná Lípa - V sobotu 15. února se v Kulturním domě Krásná Lípa koná nový festival zaměřený na horskou turistiku. Zahájení je ve 13:30, následovat budou komentované projekce z horských expedic: Italské Dolomity – Karel Veselý, Krušnohorská hřebenovka (Kammweg) – Jan Bělohlávek & Radek Hrdlička, Manaslu – Petr Košek, Rezervace Borjomi – Martin Zíka.

Pokračovat se bude turistickým večírkem s country kapelou Čumbrci & Pepa Vojtek. Vstup na festival je pro členy s platnou průkazkou KČT zdarma (nutno se prokázat), vstupné pro nečleny KČT je 50 Kč. K dispozici bude bufet s občerstvením a k vidění malá výstava fotografií vysokohorského vůdce Karla Veselého z KČT Děčín. Festival pořádají KČT Krásná Lípa a KČT Děčín ve spolupráci s městem Krásná Lípa.

Turistický festival navazuje na 6. ročník vzpomínkového pochodu „Turistický memoriálek Karla Hofmana“. Sraz účastníků pochodu je v 10:35 před vlakovou stanicí v Rybništi, odkud se jde cca 9 km po značených trasách přes Karlovu výšinu do Krásné Lípy. Vzpomínkový pochod pořádají Martin Zíka a KČT Krásná Lípa.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru