Nenechte si ujít: V únoru bude ve Šluknově masopust. Těšit se můžete na zabíjačkové speciality
Zdroj: www.mestosluknov.cz
Co se chystá

Šluknov - Město Šluknov a Šluknovský zámek Vás srdečně zvou v pátek 21. února na Šluknovský masopust. Masopust je svátek, při kterém se lidé za dávných časů naposled poveselili a pořádně najedli před nadcházejícím obdobím půstu.

S oblibou se slaví dodnes a ten šluknovský pomalu získává svou tradici. V letošním roce se na akci podílí spousta organizací, kterým patří velké poděkování.

Program:

  • 14:00 - 17:00 hodin zámecká zabijačka ve Šluknovském zámku - nabídka výborných teplých zabíjačkových specialit, možnost nákupu
  • 15:00 hodin slavnostní zahájení masopustního průvodu a průvod maškar (park Šluknovského zámku - pěší zóna - náměstí Míru a zpět)
  • 16:00 - 17:00 hodin zakončení průvodu a pochování basy před zámkem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru