Registrace na Silvestrovský běh a cyklistický závod jsou spuštěny
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Co se chystá

Varnsdorf - Město Varnsdorf a Komise pro tělovýchovu a sport Rady města Varnsdorfu ve spolupráci s TJ Slovan Varnsdorf - oddílem atletiky vás srdečně zvou na 55. ročník Silvestrovského běhu a 24. ročník cyklistického závodu horských kol.

Město Varnsdorf a Komise pro vzdělávání, tělovýchovu a sport Rady města Varnsdorf vás srdečně zvou poslední kalendářní den v letošním roce, tj. 31. prosince, na 55. ročník Silvestrovského běhu a 24. ročník cyklistického závodu horských kol, které startují na náměstí E. Beneše. Běžecký závod se již tradičně uskuteční pro všechny věkové kategorie. Také letos budou pro nejmenší v areálu školní jídelny připraveny tvořivé dílničky.

Registrace do závodů je ale i tentokrát možná dvěma způsoby. Online přes internet nebo přímo na místě v den závodu. Při online registraci mají děti startovné zdarma. Pro ostatní kategorie je připravena zvýhodněná cena. Také letos dostane každý elektronickou čipovou časomíru, díky níž budou výsledky přesnější a zveřejnění rychlejší. Online registraci je možné vytvořit níže. Registrace přes internet bude uzavřena 24 hodin před konáním závodu. Důležité upozornění: V ​případě registrace přes internet je přesto nutné dostavit se do kanceláře závodu pro startovní číslo a čipovou časomíru.

Přihlásit se můžete ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru