Město se bude tři dny bavit: Na první polovinu září se chystá akce Tyršův Děčín
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Děčín - V první polovině září proběhne v Děčíně tradiční akce Tyršův Děčín. Odstartuje v pátek 13. září a potrvá až do neděle 15. září.

Program začne v pátek v Křížové ulici, kde od půl páté do 22. hodiny vystoupí několik kapel, mezi nimi například Abraxas. Nejvíce akcí pak nabídne sobota. Již v 8 hodin ráno se moou lidé vydat na pochod krajem Dr. Miroslava Tyrše. Konec pochodu je naplánován na půl dvanáctou. Od 12 do 22 se opět bude koncertovat v Křížové ulici, vystoupí tu pestrá směsice kapel, například Studená Fronta či Primitiv akustik. Na své si přijdou i příznivci adrenalinu, od 14 do 17 hodin je totiž připravena soutěž pro základní školy a veřejnost, a to Adrenalin Challenge School Race. Další kapely se pak představí od 15 do 21 hodin u Rogala, pro děti a seniory jsou pak přichystány Sokolské hry v areálu Sokol Podmokly, a to mezi 16. a 18. hodinou. Sobotní program pak zakončí Stezka odvahy v prostorách zámeckého areálu, a to od půl deváté večer. Třetí den Tyršova Děčína nabídne v 10 hodin Pietní akt u Rogala a také pochod na zámek, ten startuje v půl dvanácté.

Odpoledne pak ožije Mariánská louka, proběhne tu od 14 do 17 hodin Sportovní odpoledne – náborová akce prezentace sportovních klubů. Od 14 do 17 hodin se bude také konat Tyršova stezka, tedy zábavné soutěže pro děti na Labském nábřeží. Také v neděli si na své přijdou příznivci hudby, hrát se bude opět u Rogala, a to od 15 do 20 hodin, kdy postupně vystoupí Les Gars d'en Bas, Hold Station, Petr Kolář a The Boom Beatles Revival Band.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru