Jílové, Martiněves - K dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo v pátek 25. 8. 2023 okolo druhé hodiny odpolední na silnici 1/13, Teplické ulice v Jílovém - Martiněvsi. Na místo vyjely záchranné složky (dobrovolní hasiči Jílové, policisté a záchranáři). V nemocnici skončily celkem dvě osoby.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že záchranáři převezli do děčínské nemocnice dvě osoby, obě lehká zranění. Páteční nehoda je v šetření. Podle zjištění redakce řidička vozidla jedoucí z Děčína narazila zezadu do odbočujícího vozidla téhož směru, které zatáčelo směrem k autobazaru. Hasiči na místě provedli protipožární opatření, úklid vozovky s odtažením obou havarovaných aut mimo vozovku. Policisté na místě řídili kyvadlově dopravu.

2508bazartri

2508bazardva

2508bazarcyri

2508bazarpet

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru