Zapojte se do hlasování o Krušnohorská NEJ
Ilustrační foto
Zajímavosti

Ústecký kraj - Destinační agentura Krušné hory a sdružení SPO-NA vyhlašují anketu o Krušnohorská NEJ pro letošní rok. Akce probíhá pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Jana Schillera a prezentuje novinky v oblasti turistiky a cestování v Krušných horách.

Cílem projektu je zvýšit zájem veřejnosti o turistické aktivity na severu Čech. Svůj hlas pro některou z nominovaných novinek mohou zájemci poslat prostřednictvím webových stránek krusnehory.eu do konce srpna letošního roku.

Do ankety o Krušnohorská NEJ pro rok 2022 byly nominované čtyři novinky. Bývalá hospodářská usedlost Selský dvůr Braňany, která prošla rozsáhlou a zdařilou rekonstrukcí. Druhou novinkou je večerní lyžování ve Skiareálu Klínovec, jako třetí byl nominován poštovní aršík v řadě Krásy naší vlasti s motivem zámku Jezeří a skalnatou roklí Vlčí jáma. Čtvrtou nominovanou turistickou novinkou je důlní vláček v Podkrušnohorském technickém muzeu na Mostecku.

Podrobnosti o všech letošních turistických novinkách, informace k hlasování a průběhu ankety najdou zájemci na adrese: www.krusnehory.eu. Jednotný odkaz pro hlasování pak zde: https://1url.cz/8rKDG

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru