Mapový portál prošel modernizací, lidé na něm najdou užitečné informace
Zdroj: www.mmdecin.cz
Zajímavosti

Děčín - Mapový server města Děčína (gis.mmdecin.cz) prošel zásadní modernizací. Lidé na něm nyní najdou řadu užitečných i důležitých infor­mací, například podrobný přehled uzavírek ve městě. Pro jeho snadnější používání vznikl také nový rozcestník (mapy.mmdecin.cz). Odkaz na rozcestník uživatelé najdou na stránkách magistrátu města.

Celkem je na výběr 12 různých témat – odkazových boxů. Ty uživatele přenesou na mapový server přímo na téma, které ho zajímá. Na něm pak najde nejrůznější informa­ce, například o tom, v jaké ulici je uzavírka, komu patří určitý poze­mek, kudy vedou inženýrské sítě či kde je ve vašem okolí nejbližší sběrná nádoba na kov. Prostřed­nictvím mapového portálu mohou lidé například jednoduše měřit různé vzdálenosti. K dispozici jsou i takové údaje, které na jiných mapách nejsou, například školské obvody v Děčíně nebo povodňový plán.

Při práci s mapou se může hodit i vytvoření poznámky. Do mapy se zakreslí bod, linie nebo polygon a napíše se k němu popisek. To je pak možné uložit jaké obrázek, PDF či poslat jako odkaz přes email či facebook. Stačí několik vteřin práce a pár kliknutí. Pracovat s ma­pou je možné jak na počítači, tak i na mobilu či tabletu, ovládání je přizpůsobené pro pohodlnou práci na jakémkoliv displeji.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru