VIDEO: V Ústeckém kraji otevřelo první ledové kluziště pod širým nebem!
Ledové kluziště v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most – Snad přinesou samé jedničky štěstí a vysokou návštěvnost! V Mostě začalo v pondělí fungovat vedle magistrátu v centru města ledové kluziště pod otevřeným nebem, první v Ústeckém kraji.

Spuštění provozu pomohly povětrnostní podmínky, kdy teploty už klesají i pod bod mrazu. Mráz ale není podmínkou, ledová plocha připomínající malý stadion pod otevřeným nebem má vlastní mrazicí systém. Stačí, když je méně než 15 stupňů Celsia.
U kluziště najdete boxy pro uložení osobních věcí, malé občerstvení, půjčovnu bruslí i vyhřívaný přístřešek, kde se můžete třeba v klidu a teple přezout.

Bruslařům hraje hudba, jsou nové polepy na mantinelech a večer je vše nádherně nasvícené. Jako první vstoupily v pondělí na led děti z 11. základní školy v Mostě.

A ptáte se na ceny a otevírací dobu? Od pondělí do pátku teď v listopadu můžete bruslit od 14 do 19 hodin, o víkendu a ve svátek od 10 do 19 hodin. Vstupné je jednorázové a časově neomezené. Dospělý zaplatí 40 korun, děti po třiceti korunách.

V nabídce je také rodinné vstupné za stokorunu. Nemáte brusle? Nevadí. Půjčí vám je tam za 50 korun. Počítejte jen s vratnou zálohou ve výši pěti set korun. Kluziště provozuje Sportovní hala Most.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=N3XMCBbsNn0

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru