Lidé se přišli bát do strašidelné ZOO. Byl mezi nimi i jubilejní 130 000. návštěvník
Foto: ZOO Děčín
Zajímavosti

Děčín - První listopadová sobota patřila již tradičně Strašidelné zoo. Halloweenské odpoledne nabídlo návštěvníkům zajímavý program rozdělený do 3 částí.

V 15.00 hodin odstartovala akce dlabáním dýní a soutěží o tu nejhezčí, o hodinu později pokračovala strašidelnou stezkou na téma českého filmu Dívka na koštěti a závěr akce patřil lampionovému průvodu, který vyšel v 18.00 hodin od orientačního plánu. Strašidelnou zoo si užilo cca 850 příchozích.

„Není to sice rekord, v minulých letech chodilo na tuto akci i víc návštěvníků, ale stejně byla tato akce něčím výjimečná! Přivítali jsme na ní jubilejního letošního 130.000 návštěvníka! Stala se jím rodina Prajzentova z Děčína se synem Hubertem. Osobně jim k rozhodnutí přijít ve správný čas do zoo pogratulovala ředitelka zoo Kateřina Majerová a primátor města Děčín Jaroslav Hrouda,“ uvedla mluvčí zoo Alena Houšková.

Padl tak absolutní rekord návštěvnosti v sedmdesátileté historii zoo. Další velkou akcí pro veřejnost bude Čertovský rej, který se uskuteční 7. prosince od 14.00 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru