DYCKY MOST! Zazní v pátek v Talentu. Mostecký kouzelník věnoval své vystoupení dědovi
David Kozlok. Foto: archiv D.K.
Děčín

Bratislava - Hláška, kterou zná díky populárnímu seriálu celé Česko a Slovensko, zazní i v pátečním vysílání televize Prima. Ve 20,15 totiž poběží další pokračování talentové soutěže Česko Slovensko má Talent. V premiérovém díle se představí i kouzelník David Kozlok z Mostu.

"Na vaše vystoupení se dá říct jen jedno. Dycky Most!" ohodnotí mosteckého mága herec Jakub Prachař, který ho svými vtípky popichuje během celého čísla. "Kozloku, z pytle ven! Máte víc asistentek jak Copperfield." dodává k předvedenému výkonu.

David Kozlok začal s kouzly před 14-ti lety. Do Talentu se přihlásil kvůli svému dědovi. "Nepřišel jsem panu Slávikovi dokazovat, že kouzelníci jsou dobří. Přišel jsem poděkovat svému dědovi. Díky němu mohu být iluzionista. Všechny rekvizity mi vyrobil on. Díky dědo!" vysvětluje porotě a sklízí za to potlesk.

Nejvíc výjímečné na tom všem je, že v den vysílání oslaví Davidův kouzelný dědeček své 74. narozeniny.

Jak se svými triky rozený Mostečan nakonec obstál a jestli se probojoval do dalšího kola, sledujte v pátek na vlastní oči. Soutěž Česko Slovensko má Talent startuje ve 20 hodin a 15 minut na Primě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru