Dlouholetý profesionální hasič a fotoreportér našich deníků se oženil na mystickém místě
Michal a Kateřina Hrdličkovi. Foto: Oldřich Hájek
Děčín

Panenský Týnec – V tajuplném prostředí nedostavěného chrámu v Panenském Týnci na Lounsku si v sobotu krátce před polednem řekli své ano Michal Hrdlička a Kateřina Studená.

Michal je dlouholetým fotoreportérem našich serverů z rodiny e-deniky.cz, spoustu let pracoval také jako profesionální hasič na stanici v Žatci. Při své práci se Michal zaměřuje především na práci integrovaného záchranného systému.

K přání štěstí se novomanželům Hrdličkovým a celé jejich rodině připojují také kolegové z redakce. Michale a Kateřino, hodně štěstí ve vašem manželství!

A proč je místo sňatku tak mystické? Chrám v Panenském Týnci u Loun patří k nejtajemnějším a turisticky nejlákavějším místům v ČR. Nejenže není zcela jasné, proč jeho stavba ve středověku tak záhy skončila, ale nedostavěná památka také podle mnoha zdrojů oplývá silnými energetickými zónami mezi sloupy uvnitř chrámové lodi.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru