Radní pro školství, mládež a sport navštívila školu v Libverdě, letos tam bude studovat rekordní počet žáků
Radní pro školství, mládež a sport Jindra Zalabáková navštívila Střední školu zahradnickou a zemědělskou v Libverdě. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Děčín

Děčín, Teplice - Pro tisíce žáků středních škol v regionu začal v pondělí 4. září nový školní rok. Nejinak tomu bylo i v Hotelové škole, Obchodní akademii a Střední průmyslové škole Teplice a na Střední škole zahradnické a zemědělské A. E. Komerse v Děčíně-Libverdě, kam se přijel podívat hejtman Jan Schiller, potažmo radní pro školství Jindra Zalabáková.

Hejtman Ústeckého kraje popřál na teplické hotelové škole žákům prvních ročníků výdrž a pevnou vůli a žákům ze čtvrtých ročníků pak hodně štěstí u maturitních zkoušek.

Radní pro školství, mládeže a sport Jindra Zalabáková navštívila školu v Libverdě, kde bude letos studovat rekordní počet 395 žáků. Někteří z nich si vybrali nový obor Ekologie a životní prostředí. Tento obor je na škole prvním rokem a žáci budou úzce spolupracovat z Fakultou životního prostředí na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Radní popřála hodně úspěchů nejen žákům, ale také sedmi novým pedagogům, kteří si za svoje nové zaměstnání vybrali právě školu v Libverdě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru