Zoo Děčín: Dny pro zoo se soutěží o triko a vstupenku
Zdroj: Zoo Děčín
Děčín

Děčín - Na první květnový den připadá nejen Svátek práce, ale slaví se také Den pro zoologické zahrady, který vyhlásila UCSZOO (Unie českých a slovenských zoo). Děčínská zoologická zahrada při této příležitosti připravila pro své návštěvníky od 26. dubna do 1. května ve svém areálu stanovištní soutěž, na téma zoologické zahrady, záchovné programy a ohrožená zvířata. Odměnou pro toho, kdo správně odpoví na všechny zvídavé otázky a bude mít štěstí při losování, bude volná vstupenka do zoo a tričko s medvědem. Takto ocenění budou rovnou tři vylosovaní.

Ke Dni pro zoologické zahrady se v České republice připojuje hned několik zoo. Pokud navštívíte některou z nich, můžete se dozvědět, jak fungují moderní zoologické zahrady, jak tyto instituce pomáhají při záchraně ohrožených druhů nejen u nás, ale i mimo své brány a spoustu dalšího.

Další akce připravované zoo na měsíc květen:

Komentovaná krmení – víkendy a svátky

Den medvědů - 10. května

Den pro bioologii (ve spolupráci s UJEP) – 21. května

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru