Žena se po hádce naštvala na svého přítele a začala mu demolovat auto
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Děčínské strážníky požádal telefonicky o pomoc muž, který hlídce sdělil, že pro něj neznámá žena, kterou svezl svým vozem, odmítá vystoupit a odejít. Po příjezdu na místo hlídka spatřila ženu, která se vzdalovala od vozidla oznamovatele.

Jako důvod, proč nechtěla opustit vozidlo, uvedla, že se s přítelem pohádala a protože byla značně rozčilená, nechtěla hned vystoupit a odejít, ale potřebovala chvilku na zklidnění. Teď je už je vše v pořádku a od přítele odchází. Oznamovatel a dle ženy její přítel, hlídce variantu o společné hádce potvrdil a dál už po strážnících nic nepožadoval. Po několika minutách operační služba městské policie přijala oznámení, na neznámou ženu, která demoluje zaparkovaný vůz.

"Když strážníci dorazili na místo, zajistili tu samou ženu, se kterou před několika okamžiky jednali. Ta jim sdělila, že se opět na přítele naštvala a šla mu poničit auto. Než hlídka na místo dorazila, podařilo se ji strhnout z vozu registrační značky a zadní stěrač. Během zákroku se žena neuklidnila, spíše naopak, což v konečném důsledku vedlo až použití donucovacích prostředků ze strany hlídky a k předání ženy kolegům z Policie České republiky," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru