Děčín: Na trhy na zámku dorazilo 8 700 platících návštěvníků. Městské slavnosti mají za sebou první víkend
Foto, zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - Na trhy na zámku dorazilo 8 700 platících návštěvníků. Městské slavnosti mají za sebou první víkend. Tisíce návštěvníků navštívilo Historický trh májový s výstavou prací z Mistrovství floristů ČR, akci Sochaři Děčínu 2022 na Mariánské louce nebo na Masarykově náměstí Jízdu na pohodu.

„Slavnosti jsou zpět ve své tradiční podobě a zájem občanů a návštěvníků města svědčí o tom, že se lidé na ně moc těšili. Na trhy na zámek se přišlo podívat 8 700 lidí, což je více než před pandemií covidu. Počasí nemohlo být lepší a věřím, že si všichni první víkend největší letošní akce v Děčíně užili,“ říká náměstek primátora Martin Pošta, náměstek primátora pro kulturu, školství a sport.
Slavnosti pokračují další tři víkendy. Již tuto sobotu se můžeme těšit na festival Labefest, ohňostroj a Adrenalin Challenge. Podrobný program najdete na: https://www.idecin.cz/mestske-slavnosti 

1805trhydva

1805trhypet

1805trhysest

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru