Soud v Děčíně rozhodl: Mladíci obvinění z brutální vraždy chlapce jdou do vazby
Soud v Děčíně rozhodl o vzetí obou mladíků do vazby Foto: Redakce
Děčín

Děčín - Dva mladíci obvinění z vraždy teprve třináctiletého chlapce skončili ve vazební věznici. Dnes o tom rozhodl okresní soud v Děčíně.

Podle informací CNN Prima News měli mladíci (18 a 15 let) v pátek vylákat chlapce ven a v lese na kopci Chmelník ho brutálním způsobem usmrtit. Případem se zabývají kriminalisté od pátečního večera. "S ohledem na věk oběti a pozůstalé nebudeme zveřejňovat bližší informace," uvedl v neděli policejní mluvčí Daniel Vítek.

Prima dále uvádí, že oba mladící skončili po rozhodnutí soudu ve vazbě v Teplicích. "Staršímu v případě prokázání viny hrozí za vraždu až 20 let vězení, mladšímu kvůli věku poloviční trest. Není ale vyloučené, že vzhledem k surovosti vraždy mohou oba skončit i v detenčním ústavu," uvádí redakce CNN Prima News.

2802soud4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru