Zámek Děčín pro vás připravil na druhou adventní neděli zajímavý program
Foto, zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - Zámek Děčín pro vás připravil na druhou adventní neděli zajímavý program. Odpoledne můžete vzít děti na pohádku, zdobení vánočních perníčků a Mikuláše, čerta i anděla. Večer vám pak zpříjemní 2. adventní koncert. Od 15.00 hodin bude paní kněžna na zámku číst dětem pohádky. Kromě toho je připravená dílnička v podobě zdobení vánočních perníčků a na závěr přijde Mikuláš, čert i anděl.

Koncert známého děčínského tělesa SoliDea se koná od 18.00 hodin v zámecké kapli. Můžete se těšit na adventní hudbu baroka a renesance napříč Evropou. Solideo je specifické tím, že při svých produkcích používá historické hudební nástroje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru