AKTUÁLNĚ: Dorazil silný vítr, před kterým varovali meteorologové! Hasiči od rána zasahují u desítek událostí
Ilustrační foto, zdroj: HZS ČR
Děčín

Ústecký kraj - Předpověď meteorologů se naplnila, v Ústeckém kraji zuří silný vítr. A hasiči už hlásí první výjezdy.

"Jednotky hasičů v Ústeckém kraji vyjely od ranních 7 do 10:30 hodin k 28 zásahům na popadané stromy na silnice a cesty. Nejvíc zásahů je v západní části kraje na Lounsku 11 a Chomutovsku 7. Na Děčínsku 4, Teplicku 2, Mostecku 2 a Ústecku 1. Další hlášení o spadlých stromech ale přibývají," uvádějí aktuálně hasiči z Ústeckého kraje na svém twitteru.

"V 11:00 se počet ohlášených spadlých stromů od ranních 7:00 na komunikace z důvodu prudkého větru zvýšil na 63. U Velemyšlevsi okres Louny spadl strom na projíždějící vozidlo a promáčkl mu střechu. Nikdo nebyl zraněn. Lounsko 14, Chomutovsko 11, Děčínsko 12, Litoměřicko 9, Ústecko 7, Teplicko 6, Mostecko 4, dodali ahsiči po jedenácté hodině.

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru